Personopplysninger

Elevtekst 4

Skrevet av Alexander, Canada

Justin Bieber

Justin Bieber. Visjonær, poet, og en inspirasjon for oss alle. Er det virkelig noe denne unge mannen ikke er i stand til? Med inspirerende tekster som «BABY, BABY, BABY, OOUUU! og «Ennie meenie miney mo. Catch a bad chick by her toe. If she holla let her go» har denne kunstneren berørt en hel generasjon med hylende småjenter – som besvimer når de ser han på framsiden av «Se og Hør». 

Disse jentene er populært kjente som «beliebers», en sammentrekning av det engelske ordet «believe» og Justins etternavn. Det økende antallet tilhengere, som teller 37 sterke millioner på Twitter alene, har et forhold til visjonæren ulikt noe annet. De er for eksempel ikke redde for å komme med dødstrusler mot enhver lurkende ondskap som truer Messiasen deres. 

De hjelper også samfunnet på mange forskjellige måter. Et eksempel på deres bidrag kom under Biebers forrige besøk i Norge, da 330 ungdommer stod utenfor i pøsregnet i mange timer før konserten hans, slik at de kunne pådra seg alle slags ugudelige sykdommer og dermed gi legestudentene i nærheten noe å øve seg på.

Visjonæren selv er også glad i å hjelpe verdenssamfunnet. Han var nylig sjenerøs og skrev i gjesteboken til huset der loftet Anne Frank og familien hennes gjemte seg i, ligger, at om hun fremdeles var i live, ville hun hadde vært en belieber. På denne måten gav han virkelig heder til minnet om Anne Frank. Jeg er sikker på at hun hadde takket ham om hun kunne. 

Men, det er ikke alle som setter like my pris på idolet som han fortjener. Mange gutter i ungdomsalderen forstår ikke Justins nydelige budskap. Og når de blir konfrontert med spørsmål om hvorfor, unngår de ofte saken ved å sette spørsmålstegn ved seksualiteten hans. Snakk om feiginger! Men vi kan vel ikke forvente at de skal forstå, stakkarene? Det er vel ikke uten grunn at jenter gjør det gjennomsnittlig bedre enn gutter på skolen, er det vel?

La oss spre det gode budskap, og gjøre herren vår stolt. La oss konvertere ikke-belieberne, slik at de og kan ta del i den gleden vi føler når Han entrer senen.

La oss løfte våre hender,
og hyle av lyst,
hver gang han viser sitt bare bryst!

#belieber4ever

 

Kontakt: info@globalskolen.no | Globalskolen tilbyr nettbasert opplæring i norsk, samfunnsfag og KRLE til norske barn i utlandet. |